Dissident One:ㅤDag 118 van de Russische invasie in Oekraïne – Er komt weer beweging in het front – DissidentNL

dissident-one:ㅤdag-118-van-de-russische-invasie-in-oekraine-–-er-komt-weer-beweging-in-het-front-–-dissidentnl

21-06-22 10:10:00, klik voor groter Er lijkt geen verdedigingslinie te zijn achter Toshkivka en Russische troepen bestormen dorp na dorp ten noordwesten ervan. Als deze trend doorzet, zal Zolote binnen een of twee dagen worden afgesneden en Lysichiansk / Severodonetsk binnen een paar dagen tot een week.

Russische invasietroepen melden de inname van Vrubivka en nog slechts één dorp onder Oekraïense controle voordat een eerste ketel rond Hirske en Zolote wordt gesloten, meldt Julian Roepcke, Bild-redacteur en gekochte globalistenslaaf.

De headerafbeelding (opklikbaar) maakt duidelijk waar Lysichansk ligt en Zolote (zuid-omcirkeld).

Hier dezelfde kaart opklikbaar, maar dan verder (uit)-zoombaar.

The Lisichansk-Gorskoye road is already cut off or at least fully exposed to Russian fire. If Russian forces successfully advance from Vrubovka & Toshkovka & capture Mirnaya Dolina, the encirclement of Ukrainian troops in the Gorskoye-Zolotoye fortified district will be complete.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: