Dissident One:ㅤDe wereldwijde geplande financiële tsunami is net begonnen – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-wereldwijde-geplande-financiele-tsunami-is-net-begonnen-–-dissidentnl

22-06-22 10:22:00, Broodlijn bij een gaarkeuken tijdens de Grote Depressie in de V.S. Sinds de oprichting van de US Federal Reserve meer dan een eeuw geleden, is elke grote ineenstorting van de financiële markten opzettelijk uit politieke motieven door de centrale bank veroorzaakt. De situatie is vandaag niet anders, want het is duidelijk dat de Amerikaanse Fed met haar rentewapen optreedt om de grootste speculatieve financiële zeepbel in de geschiedenis van de mensheid te laten instorten, een zeepbel die zij zelf heeft gecreëerd. Wereldwijde crashgebeurtenissen beginnen altijd in de periferie, zoals met de Oostenrijkse Creditanstalt in 1931 of het faillissement van Lehman Bros in september 2008. Het besluit van de Fed van 15 juni om de grootste renteverhoging in bijna 30 jaar door te voeren terwijl de financiële markten al in een meltdown zitten, staat nu garant voor een wereldwijde depressie en erger, schrijft F. William Engdahl.  » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: