Dissident One:ㅤLeg het me uit, alsjeblieft – Als je een oorlog wilt met Iran, Rusland, China en Venezuela, vertel me dan waarom en hoe het de Amerikanen ten goede zou komen – DissidentNL

dissident-one:ㅤleg-het-me-uit,-alsjeblieft-–-als-je-een-oorlog-wilt-met-iran,-rusland,-china-en-venezuela,-vertel-me-dan-waarom-en-hoe-het-de-amerikanen-ten-goede-zou-komen-–-dissidentnl

22-06-22 07:00:00,

De eerlijke Joe Biden gaat nu dus nog eens 1,2 miljard dollar aan de Oekraïners geven bovenop de ongeveer zestig miljard die al in de pijplijn zitten, maar wie telt dat nog, vooral omdat het Congres weigerde een inspecteur-generaal goed te keuren om te controleren wiens zakken zullen worden gespekt. Het geld zal zonder onderpand worden bijgedrukt of “geleend” en de Amerikaanse belastingbetaler zal op de een of andere manier de last moeten dragen van deze nieuwste dwaasheid die ipso facto een groot deel van de wereld in een recessie brengt. En het zal ongetwijfeld de schuld zijn van Vladimir Poetin, maar je moet je afvragen waarom niemand Joe heeft verteld dat de hele exercitie om een groot deel van de wereld in de richting van een catastrofale oorlog te duwen, een dwaze boodschap is. Maar ja, de clowns waarmee de president zich heeft omringd zijn er misschien niet zo happig op om de waarheid te spreken,  » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: