Dissident One:ㅤOnheilspellende vraag: zal de VS zijn neergang aanvaarden of de rest van de mensheid met zich meesleuren? – DissidentNL

dissident-one:ㅤonheilspellende-vraag:-zal-de-vs-zijn-neergang-aanvaarden-of-de-rest-van-de-mensheid-met-zich-meesleuren?-–-dissidentnl

22-06-22 08:00:00,

Afgelopen weekend hebben zowel Scott Ritter als Gonzalo Lira gewaarschuwd voor het gebruik van kernwapens door de VS; beiden vrezen dat dit de manier is waarop de VS zullen reageren op een onvermijdelijke nederlaag. Dit zou het grootste gevaar zijn in de huidige wereldwijde machtsstrijd, schrijft Dagmar Henn.

Het is moeilijk om de berichten over de situatie in Oekraïne te volgen die door de Duitse media razen. Want wat daar gezegd wordt, en ook wat Duitse politici erover zeggen, is op zichzelf tegenstrijdig. Enerzijds moet, zal, moet Oekraïne winnen, worden allerlei extra wapenleveranties verwacht, balanceren de Russische troepen naar verluidt nog steeds op de rand van de nederlaag, en tegelijkertijd zegt bondskanselier Olaf Scholz eind mei op de Katholikentag: “Wij bereiden ons voor op de mogelijkheid van een grootschalige aanval op het grondgebied van de NAVO en ons land.” Hoe iemand deze verhalen kan geloven met één en hetzelfde brein is mij een raadsel.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: