Groot-Brittannië negeert uitspraken Europees Hof voor de Rechten van de Mens

groot-brittannie-negeert-uitspraken-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens

22-06-22 04: 13: 00,

In het Verenigd Koninkrijk wordt een wetsvoorstel ingediend om de regering in staat te stellen uitspraken van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens gewoon te negeren.

Wat de vermeende “westerse waarden” eigenlijk waard zijn, kunnen we dezer dagen aan de hand van zeer veel voorbeelden vaststellen. Het Verenigd Koninkrijk voegt nu nog een voorbeeld aan de lijst toe, aangezien Londen een overeenkomst met Rwanda heeft ondertekend op grond waarvan illegale immigranten naar Rwanda kunnen worden gedeporteerd.

“Niemand is illegaal?”

Herinnert u zich ook de jaren 2015 en daarna toen de slogan “Niemand is illegaal!” werd gepropageerd? Waar zijn nu al die activisten en media die ons toen vertelden dat iedereen zou moeten kunnen immigreren en dat er per definitie geen “illegalen” zouden kunnen zijn? In de media die deze stelling toen agressief propageerden, krijgen deze activisten vandaag geen stem meer.

Zo gaat dat met “Westerse waarden” – als de tijden veranderen, veranderen de waarden ook.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: