Groot-Brittannië weigert Russische delegatie toegang tot OVSE-jaarvergadering

groot-brittannie-weigert-russische-delegatie-toegang-tot-ovse-jaarvergadering

22-06-22 05: 07: 00,

De provocaties van het Westen tegen Rusland en de devaluatie van de internationale organisaties gaan door. Nu is het Westen bezig de OVSE volledig te devalueren.

De OVSE is al een rijkelijk in diskrediet gebrachte organisatie, aangezien zij ooit is opgericht als neutraal instrument en bemiddelaar om vrede en mensenrechten in Europa te waarborgen. Maar aangezien het Westen zijn stemmeerderheid in de OVSE steeds brutaler uitbuit om van de OVSE een politiek instrument van de westerse politiek te maken, is de reputatie van de OVSE toch al ernstig geschaad.

Voor de vele lezers die de Anti-Spiegel pas de laatste weken hebben ontdekt, zal ik eerst voor een goed begrip een paar voorbeelden opnoemen van hoe de OVSE zichzelf heeft gedevalueerd, voordat ik tot de actualiteit kom. Dit is slechts een greep uit de incidenten van de afgelopen maanden waarmee de OVSE zichzelf als neutrale en objectieve internationale organisatie in diskrediet heeft gebracht.

De verwoeste reputatie van de OVSE

In strijd met het voorschrift van de OVSE,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: