Naaktslakken – commonsensetv.nl

naaktslakken-–-commonsensetv.nl

22-06-22 11:19:00, Het probleem met onze huidige machthebbers is dat ze niet kunnen of willen (of misschien zelfs niet mogen!) inzien en ingrijpen als er een foute weg is ingeslagen.

 

Als u wel eens wandelt of fietst dan heeft u ongetwijfeld langs de buitenwegen naaktslakken gezien die het fiets- of voetpad willen oversteken. Een lange en moeizame weg voor zo’n beestje en de meesten overleven de overtocht dan ook niet.

Wat bezielt zo’n beestje om aan de reis te beginnen? Het bevond zich in een sappig grasveld aan de rand van het bos. Aan de overzijde van het fiets- of voetpad is slechts een smalle berm aan de kant van de autoweg. Een berm die bovendien regelmatig met grof geweld kortgehakt wordt. Als het beestje eenmaal aan de overtocht begonnen is dan komt het op geen moment in zijn instinctje op dat het misschien beter is om terug te keren. Na zo’n 10 a 20 centimeter zou het toch al duidelijk moeten zijn dat de overtocht van zo’n 3 meter een hachelijke zaak is en waarvan, als de tocht al zou slagen, het einddoel ook nog eens volledig onduidelijk en wellicht gevaarlijk is.

Ik moest aan onze ‘machthebbers’ denken toen ik gisteren, tijdens een fietstocht, vele uitgemergelde slakken op het pad zag liggen.

Figuren als rutler, duda, scholtz, vonder leijen, biden, beginnen aan een grote oversteek, zonder te hebben nagedacht over het hoe en waarom en zonder na te denken over de gevolgen en het eindresultaat.

Ook als gaandeweg blijkt dat een volstrekt verkeerde route is gekozen, komt het geen moment in de hersenloze koppen op om te heroriënteren en/of terug te trekken.

 

Vóór de covid hoax interesseerde ik me nauwelijks voor politiek, politici en hun achterlijke spelletjes.

“Ze doen maar, zolang ze mij maar niet teveel in de weg zitten”, was altijd mijn motto. Daarbij, ik kan er toch niets aan veranderen. Stemmen heb ik voor het laatst gedaan in 2002.

Maar met de covid hoax is alles anders geworden. Politici zijn ontmaskerd als zijnde levensgevaarlijke terroristen. Figuren die zonder enig schroom of pardon over de levens, het welzijn en de gezondheid van brave burgers wensen te regeren op een wijze die niet in ons belang is. En hoe fout ze ook zijn met hun wetten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: