Niet Moskou, Brussel eist regeringswisseling in Kiev

niet-moskou,-brussel-eist-regeringswisseling-in-kiev

22-06-22 09: 05: 00,

Door Peter Haisenko

Om Oekraïne kandidaat-lidstaat van de EU te laten worden, heeft Brussel aan Kiev een eisenpakket voorgelegd, waarvan de inwilliging een voorwaarde zou moeten zijn voor een toekomstige status. Aan deze eisen kan de huidige regering echter niet voldoen.

Al 30 jaar gaat het bergafwaarts met Oekraïne. De industriële productie van vorig jaar, 2021, was opnieuw lager dan 30 jaar geleden. Oligarchen regeren het land en in de corruptie-index staat dit gebroken land gerangschikt 122. Vergeleken met het jaar daarvoor is dit zelfs een lichte verslechtering, meldt n-tv. Het laatste EU-land in deze lijst is momenteel Bulgarije op de tiende plaats 78, Duitsland staat op de tiende plaats. Hoe kan onze EU Ursula zeggen: “Ons besluit is genomen op basis van de gegevens, feiten en omstandigheden in Oekraïne; Oekraïne heeft enorme vooruitgang geboekt En zij aarzelt niet om verder te gaan: “Wat bijvoorbeeld de strijd tegen de corruptie betreft, wijst de ontwikkeling in een “positieve richting” Aha,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: