ONVRUCHTBAARHEID 🚹-🚺 – commonsensetv.nl

onvruchtbaarheid-–-commonsensetv.nl

22-06-22 09:11:00,

 

                                          DRINGEND:

 

Het Covid-vaccindocument over het dalende aantal zaadcellen is nog erger dan het op het eerste gezicht lijkt

Alex Berenson
20 juni 2022

Op vrijdag publiceerde het tijdschrift Andrology een peer-reviewed artikel dat grote dalingen in het aantal zaadcellen bij mannen laat zien na de tweede dosis van Pfizer’s mRNA Covid-prik.

Gebaseerd op tellingen van mannen die sperma doneerden aan drie vruchtbaarheidsklinieken in Israël, is deze bevinding verwoestend – medisch en politiek.

Het raakt de kern van de allerbelangrijkste vraag over de mRNA-shots, of ze verborgen vruchtbaarheidsrisico’s hebben. Dat probleem is sinds begin 2021 aan de gang, nadat ik had gemeld dat uit gegevens bleek dat de injecties overmatige miskramen bij ratten hadden veroorzaakt – en andere rapporten die aantoonden dat meetbare hoeveelheden vaccin de eierstokken en testikels bereikten in tests bij ratten.

Sindsdien hebben “factcheckers” van de media en volksgezondheidsautoriteiten de zorgen en iedereen die ze naar voren brengt afgewezen en bespot:

Nu – nadat een half miljard mannen mRNA-injecties hebben gekregen – lijken de sceptici gelijk te hebben. Opnieuw. De Israëlische krant biedt hard bewijs dat de vaccins een systemisch risico kunnen vormen voor het aantal zaadcellen van mannen. Wat een complottheorie was, is nu slechts een theorie. OPNIEUW.

De paper roept vragen op over het werkingsmechanisme die onmiddellijk moeten worden beantwoord. En bovenop het risico op myocarditis, is de bevinding meer bewijs dat het aanmoedigen – eigenlijk dwingen – van mannen onder de 40 om de mRNA-vaccins te nemen een catastrofale fout was.

De auteurs zwakten hun bevindingen echter af door te melden dat na vijf maanden de spermaniveaus herstelden. De dalingen waren dus slechts tijdelijk, schreven ze.

Afgezien van het feit dat een afname van vijf maanden nauwelijks als tijdelijk kwalificeert voor iemand die een gezin probeert te stichten – of vergeleken met een “vaccin” dat binnen weken of maanden zijn effectiviteit verliest tegen Omicron.

Zoals andere schrijvers hebben opgemerkt, ondersteunen de feitelijke gegevens in de krant niet echt het argument dat het spermaniveau na vijf maanden weer normaal werd. Door sommige maatregelen bleven de niveaus zelfs dalen.

“”In plaats van dit feit te erkennen, gaven de auteurs de best mogelijke draai aan hun gegevens, terwijl ze tegelijkertijd de cijfers zelf aan het einde van het artikel publiceerden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: