Rand Corporation schetste plan in 2019: Hoe Rusland te vernietigen

rand-corporation-schetste-plan-in-2019:-hoe-rusland-te-vernietigen

22-06-22 03: 14: 00,

Dwing de tegenstander meedogenloos uit te breiden om hem uit balans te houden en hem dan te vernietigen. Dit is geen beschrijving van een judostoot, maar een plan tegen Rusland dat is bedacht door de Rand Corporation, de meest invloedrijke denktank in de VS. Met een staf van duizenden deskundigen presenteert Rand zich als ’s werelds meest betrouwbare bron van inlichtingen en beleidsanalyse voor de leiders van de Verenigde Staten en haar bondgenoten.

De Rand Corp is er trots op te hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de langetermijnstrategie die de Verenigde Staten in staat stelde de Koude Oorlog te winnen door de Sovjet-Unie te dwingen haar eigen economische middelen aan te wenden voor een strategische confrontatie.

Dit model was de inspiratiebron voor het nieuwe plan “Overextending and Unbalancing Russia“, gepubliceerd door Rand.

Het volledige document van RAND kan worden gevonden 2019 hier.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: