RubikonNews:ㅤSteen van geschil

rubikonnews:ㅤsteen-van-geschil

22-06-22 03: 00,

door Dr Joseph Mercola

Oliver Stone, een bekroonde filmregisseur, was de producent van de 2016 documentaire “Ukraine on Fire”. Stone interviewde ook de Russische president Vladimir Poetin tussen 2014 en 2016. De interviews resulteerden in de documentaireserie “The Putin Interviews”, die 2017 werd uitgezonden.

Stone sprak onlangs met Lex Fridman over de Russische president Vladimir Poetin en het conflict Rusland-Oekraïne.

Ukraine on Fire ging over de Maidan-revolutie die begon 2013. Na maanden van vreedzame protesten tegen het besluit van de Oekraïense regering om geen uitgebreide vrijhandelsovereenkomst met de EU te ondertekenen, en in plaats daarvan de voorkeur te geven aan een aanbod van Rusland,

” Lees verder op Rubikon News