RubikonNews:ㅤTot de dokter vertrekt

rubikonnews:ㅤtot-de-dokter-vertrekt

22-06-22 03: 00: 00,

Als het goden waren die een diagnose zouden hebben geëist vóór welke therapie dan ook, dan worden die sinds “Covid” ten laatste niet meer door de “halfgoden” verstrekt, maar door PCR-tests. Deze tests zijn echter niet alleen volstrekt ongeschikt voor het opsporen van ziekten, maar zij worden ook overal uitgevoerd, zelfs door apothekers of erkende leken. Sinds artsen deze humbug als “diagnose” erkennen, is het medisch privilege om mensen gezond of ziek te verklaren vervallen.

Als deze geteste “diagnoses” ook nog resulteren in bindende behandelingen die vooringenomen artsen in het belang van de farmaceutische industrie in de vorm van richtlijnen hebben vastgelegd, is de raadpleging van een arts overbodig. Diagnose en therapie worden bepaald door het medisch-industrieel complex.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: