Russische roebel: faillissements aasgier of succesverhaal? Andreas Popp met een analyse

russische-roebel:-faillissements-aasgier-of-succesverhaal?-andreas-popp-met-een-analyse

22-06-22 03: 32: 00,

De sancties tegen Rusland zijn in volle gang. De eerste berichten na de Russische aanval op Oekraïne waren indrukwekkend. De teneur: De Russische roebel is ingestort. Maar dan de radicale ommekeer van deze eenzijdige ontwikkeling van de vermeende ineenstorting van de roebel. Langzamerhand wordt het steeds duidelijker waarom Moskou in mei een inflatie van maar liefst nul % aankondigde ten opzichte van dezelfde maand van het voorgaande jaar, terwijl men in de VS en Europa met allerlei statistische middelen probeert het inflatiecijfer daar onder de 10 % te kunnen publiceren.

De ingenieuze zet van Moskou om de roebel aan goud te binden is slechts één feit van deze hele ontwikkeling.

Intussen wordt de Russische munt in vakkringen verhandeld als de meest stabiele munt ter wereld van het jaar. Een algemeen begrijpelijke korte analyse van Andreas Popp, oprichter van Wissensmanufaktur.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: