The Saker:ㅤBrief van Faina Savenkova

the-saker:ㅤbrief-van-faina-savenkova

22-06-22 05: 02: 00,

Waarheid is de weg uit de chaos Aan journalist Tucker Carlson

Hallo, Tucker. Ik ben 13 jaar oud en ik woon in Lugansk. Ik denk dat veel mensen van de Amerikaanse autoriteiten niet eens weten waar het is, maar ze blijven wapens leveren aan Oekraïne voor de oorlog met Rusland. Sinds een week beschiet de Oekraïense artillerie Donetsk genadeloos, waarbij burgers in de Donbass omkomen. Het is één ding om met het leger te vechten, en iets anders om gewoon met geweren te schieten op scholen, kleuterscholen en slapende inwoners. Velen zullen zeggen dat dit bedrog en propaganda is, maar dat is niet zo. Ik ben geboren en woon in Lugansk. Ik heb de hele oorlog – sinds 2014 – in mijn geboortestad doorgebracht. Acht jaar in een oorlog leven is erg moeilijk. Het is heel beangstigend als je je kindertijd in zulke omstandigheden doorbrengt. 8 jaar hoop op vrede, die nooit kwam.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: