Tiffany Dover Instagram hacker eist 2.000 dollar om privéberichten te onthullen, terwijl wij nog eens 10 plotselinge sterfgevallen van jongeren optekenen

tiffany-dover-instagram-hacker-eist-2.000-dollar-om-priveberichten-te-onthullen,-terwijl-wij-nog-eens-10-plotselinge-sterfgevallen-van-jongeren-optekenen

22-06-22 05:01:00,

Het bovenstaande beeld staat voor altijd in ons collectieve geheugen gegrift. Het is ook een eeuwigdurende vloek op het hele COVID-19 narratief en het vaccinverhaal.

Niemand heeft nog iets gezien of gehoord van mevrouw Tiffany Pontes Dover sinds zij op 17 december 2020 live op tv flauwviel, enkele ogenblikken nadat zij een Pfizer mRNA-injectie had gekregen. Zij verscheen kort weer op de camera nadat zij in elkaar gezakt was, en vertelde de wereld dat zij de hele tijd flauwvalt, ondanks dat zij op een spoedeisende hulpafdeling werkt dat dagelijks bloed, ingewanden, braaksel, enz. ziet, schrijft Thecovidblog.com.

De nep-video van Tiffany Dover een paar dagen later was een belediging voor de intelligentie van kritische denkers. De recente propagandapodcast van NBC News door “desinformatiedeskundige” Brandy Zadrozny was ook een belediging voor de intelligentie van kritische denkers. De podcast was zo’n schande dat het YouTube-kanaal van NBC News alleen de eerste twee van zes afleveringen heeft geüpload, nadat de eerste een verhouding “dislikes” en “likes” van 12 op 1 had gekregen. Merk op dat Chrome en Firefox plugins hebben die de dislikes op YouTube zichtbaar maken.

Maar het plot is vorige week verdikt, omdat het betrekking heeft op het beruchtste na-injectie dodelijk slachtoffer tot nu toe. Iemand heeft op 15 juni de Instagrampagina van Tiffany Dover gehackt. Zij gaven in een post toe dat de reden voor de hack is om geld te verkrijgen met de verkoop van de privé-berichten op genoemde account.

De hacker, die Vladimir Bett zou heten, deelde screenshots van een onderhandeling waarin hij 2.000 dollar eiste van iemand die toegang wilde tot het account.

Wij kunnen niet zeggen of dit een grap, een hoax of een echte hackjob is. Wat we wel kunnen zeggen is dat de vermeende hacker diezelfde dag een Telegrampagina heeft aangemaakt met de naam “Tiffany Truth.” Hij deed ook een live uitzending op Instagram vanaf het Tiffany Dover account.

De hacker postte op Telegram adressen om verschillende cryptocurrencies te doneren aan zijn zaak. Er zijn ook verschillende screenshots die beweren dat het privéberichten zijn van het Tiffany Dover IG account.

De hackers lijken ook het verhaal te pushen dat Tiffany nog in leven is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: