Vaccinzeloot vergeleek ongevaccineerden met menselijke uitwerpselen… Vaccindood

vaccinzeloot-vergeleek-ongevaccineerden-met-menselijke-uitwerpselen…-vaccindood

22-06-22 09:01:00, Dergelijke gezichten komen over de hele wereld steeds vaker voor. Gelukkig verlate Vaderdag iedereen. Knuffel uw vader, want de Westerse samenleving is als onderdeel van de ontvolkingsagenda bezig vaders uit de kerngezinsstructuur te elimineren. De vader van deze blogger zou vandaag 79 zijn als hij hier was, en gegarandeerd, niet gevaccineerd zijn. Maar wij zijn in 2022. Het Vaccinzeloten social mediadrama was onafwendbaar om op een of andere manier de schijnwerpers van vader weg te nemen en ze terug te schijnen op de sekte van COVID-19, schrijft Thecovidblog.com.

Taylor Lorenz vs. Matthew Yglesias op Vaderdag

De heer Matthew Yglesias is een journalist die voor Bloomberg en enkele andere publicaties schrijft. Hij is “vaxxed en relaxed,” volgens zijn Twitter profiel. Hij zit duidelijk in het kamp van de vaccinzeloten. Hij en zijn vaccinzeloot collega bij de Washington Post, Taylor Lorenz, hebben een week geleden nog beleefdheden uitgewisseld door de Trumps te bespotten en de injecties te promoten.

De heer Yglesias heeft blijkbaar zondag positief getest op het zogenaamde COVID-19. Hij probeerde de situatie te verlichten door te zeggen dat het virus Vaderdag meer zou moeten respecteren. Hij gaf ook alle typefouten in zijn berichten de schuld van “lange COVID.” Mevrouw Lorenz, die er vooral om bekend staat dat zij liegt in haar “verslagen”, viel de heer Yglesias aan omdat hij godslasterlijke grappen maakte over het dodelijkste virus met de hoogste uitstervingsniveau uit de wereldgeschiedenis, volgens haar.

Daarna gingen de sluizen open. Iedereen deed mee met het bespotten van de zelfverheerlijkende, zelfingenomen die-hard vaccinzeloot Lorenz. Maar deze types leven en sterven door hun irrationele, misleidende geloof in de COVID-cultus. Dus verdubbelde en verdriedubbelde Lorenz haar vaccinevangelisatie.

Vaccinzeloten zijn verblind door hun geloof. Fauci is Jezus. Gates is God. De mRNA en virale vector DNA injecties zijn het Heilig Avondmaal. De machthebbers (PTB) hebben letterlijk elk drie-eenheid-achtig element uit een twee millennia oude wereldgodsdienst, het Christendom, genomen, en een twee jaar oude cultus met honderden miljoenen trouwe volgelingen geschapen.

De Kerk van COVID, zo u wilt, is verreweg de gevaarlijkste sekte die ooit op de mensheid is losgelaten. Haar volgelingen zijn de theoretische zombie-apocalyps.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: