Vaticaan verkoopt nu herdenkingsmunten om de noodzaak van inenting tegen COVID te promoten

vaticaan-verkoopt-nu-herdenkingsmunten-om-de-noodzaak-van-inenting-tegen-covid-te-promoten

22-06-22 08: 12: 00,

Een achtdelige set bevat een zilveren munt van 20-euro waarop een jong persoon is afgebeeld die met een naald wordt geprikt.

“Vaticaanstad heeft een nieuwe set munten uitgegeven, waarvan er een een jong persoon toont die wordt ingeënt, vermoedelijk tegen COVID-19.

#Vaticaan’s nieuwe 20-euromunt gewijd aan “een thema dat #PausFrancis zeer na aan het hart ligt…de noodzaak om gevaccineerd te worden…[hij] heeft herhaaldelijk het belang van vaccinatie benadrukt,…[& dat het] belangrijk is om “inspanningen te blijven leveren om zelfs de armste volkeren te immuniseren”.”https://t.co/tWyfKcJjsT pic.twitter.com/qRVB9MdK1W

– Diane Montagna (@dianemontagna) Juni 20, 2022

De nieuwe 20 euromunt van het Vaticaan is gewijd aan “een onderwerp dat paus Franciscus na aan het hart ligt…de noodzaak van vaccinatie. De Paus heeft herhaaldelijk gewezen op het belang van vaccinatie,…en dat het belangrijk is “de inspanningen voort te zetten om zelfs de armste volkeren te vaccineren”.

De nieuwe muntset bestaat uit acht munten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: