Verklaring van de Vrijheid van de Wereld verzet zich tegen de door de WHO voorgestelde wijzigingen van de IGR

verklaring-van-de-vrijheid-van-de-wereld-verzet-zich-tegen-de-door-de-who-voorgestelde-wijzigingen-van-de-igr

22-06-22 06: 43: 00,

Wij, ondergetekenden, verzetten ons tegen de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), een poging om het volksgezondheidsequivalent van een “één-wereld-regering” te implementeren, in strijd met de onvervreemdbare rechten en soevereiniteit van individuele naties en burgers.

Verklaring van verzet tegen de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling

Wij, ondergetekenden, verzetten ons tegen de voorgestelde wijzigingen van de bestaande 2005 Internationale Gezondheidsregeling (IHR) van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en staan achter het recht van alle mensen op gezondheidssoevereiniteit en zelfbeschikking.

De door de Verenigde Staten voorgestelde wijzigingen op de IHR zullen worden besproken tijdens de 75 derde Wereldgezondheidsvergadering, die begint op 22 mei, 2022. De voorgestelde wijzigingen creëren echter een dubbelzinnigheid met betrekking tot de datum waarop zij van kracht worden, aangezien in de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk wordt gesteld dat zij van kracht zullen worden zes maanden na de datum van kennisgeving door de directeur-generaal,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: