Viktor Orbán antwoordt de EU: sancties die indruisen tegen het gezond verstand en gezinnen tot armoede zullen drijven….

viktor-orban-antwoordt-de-eu:-sancties-die-indruisen-tegen-het-gezond-verstand-en-gezinnen-tot-armoede-zullen-drijven….

22-06-22 10: 25: 00,

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft gereageerd op een brief van 44 leden van het Europees Parlement waarin zijn regering ervan wordt beschuldigd Rusland te steunen in het conflict in Oekraïne.

In de brief, gedateerd 14. In juni spreken de leden van het Europees Parlement hun afkeuring uit over het feit dat de Hongaarse regering een vrijstelling heeft gekregen van de recente energiesancties van de Europese Unie tegen Rusland en beweren zij dat “de vrijstelling voor Russische oliepijpleidingen de oorlogsmisdaden van Rusland tegen Oekraïne zal blijven financieren”.

De leden van het Europees Parlement klagen ook dat “nationale economische voordelen en persoonlijke politieke belangen voorrang krijgen ten koste van het leven van het Oekraïense volk”.

Tot de leden van het Europees Parlement behoren leden van de fracties Renew Europe, EPP en S&D in het Europees Parlement.

Orbán reageerde donderdag in een brief waarin hij beweringen van de hand wees dat zijn regering Rusland steunde bij de invasie van Oekraïne en beloofde

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: