Vrijheid heeft de Westerse wereld verlaten

vrijheid-heeft-de-westerse-wereld-verlaten

22-06-22 03: 00,

Door Paul Craig Roberts: Hij is een Amerikaanse econoom en publicist. Hij was plaatsvervangend minister van Financiën tijdens de Reagan-regering en staat bekend als medebedenker van het economische beleidsprogramma van de Reagan-regering.

Dr. Simone Gold, oprichtster van America’s Frontline Doctors, een groep die het leven redde van grote aantallen Amerikanen door covidepatiënten te behandelen met ivermectine en hydroxychloroquine terwijl Big Pharma en zijn onderdanige ziekenhuizen en het Biden-regime grote aantallen Amerikanen doodden door hen niet te behandelen en met beademingsapparatuur, remdesivir en mRNA-“vaccins”, werd veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf en een boete van 10.00 0 dollar.

Het vermeende excuus is dat zij het Capitool is binnengegaan door de deur die door de politie was geopend, niet om te protesteren of in opstand te komen tegen de gestolen verkiezingen, maar om een waarschuwing af te geven tegen de dwangmandaten van Covid, hetgeen zij ook heeft gedaan.

Ze werd beschuldigd van het betreden van een verboden gebouw – let op,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: