We hebben een nieuwe kans om het Europese Covid certificaat te stoppen: Het is tijd om op te staan!

we-hebben-een-nieuwe-kans-om-het-europese-covid-certificaat-te-stoppen:-het-is-tijd-om-op-te-staan!

22-06-22 09: 33: 00,

Het feit dat we het nog steeds over de verlenging van het digitale Corona-certificaat hebben, bewijst dat deze maatregel niet dient om Corona te bestrijden, maar om een digitale tirannie in te voeren die in de Europese Unie wordt uitgerold. Dit zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement.

Met dit certificaat zouden miljoenen Europeanen hun grondrechten niet kunnen uitoefenen tenzij ze medische producten laten inspuiten die niet volledig getest zijn, aldus Terhes.

Het doel van het groene certificaat was niet om COVID te bestrijden, maar om een digitale tirannie op te leggen. Roep uw leden van het Europees Parlement op om in juni 23 TEGEN de verlenging van het certificaat met nog een jaar te stemmen. Wij zijn door het volk gekozen in de @Europarl_NL om wetten voor het volk te maken, niet tegen het volk! pic.twitter.com/mYLLsBCnEO

– Cristian Terhes MEP (@CristianTerhes) Juni 21, 2022

We zien nu dat veel gevaccineerde mensen last hebben van bijwerkingen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: