Westerse militaire analisten, inclusief CIA, verdwaasd en verbijsterd

westerse-militaire-analisten,-inclusief-cia,-verdwaasd-en-verbijsterd

22-06-22 04:36:00,

Zijn wij getuige van de gevolgen van gelegaliseerde marihuana die een high veroorzaken bij de inlichtingengemeenschap die Washington, DC omringt? Hoe kan anders de stoet van politieke en militaire analisten verklaard worden die nu in de greep van angst zijn over de groeiende kloof tussen wat zij beweerden dat er met Rusland in Oekraïne zou gebeuren en de grimmige werkelijkheid. Verdorie, zelfs de CIA probeert uit te zoeken wat er mis is gegaan met haar analyse, en zit er nog steeds naast. Frappant, schrijft Larry Johnson.

Het probleem met de CIA is eenvoudig: als u voorrang geeft aan het aannemen van mensen vanwege hun omarming van pronouns en ontaarde seksualiteit boven het aanwerven van bekwame, echt opgeleide mensen met kritisch denkvermogen, moet u niet verbaasd zijn dat de juveniele middelmatigen slecht presteren. Hoe kan een genderloze “zij” zonder militaire ervaring en zonder kennis van vreemde talen de militaire uitkomst voorspellen van een conflict waarin de aanvallende strijdkrachten in de minderheid zijn (3 tegen 1)?

Falen wordt verondersteld een groot onderwijzer te zijn. Maar dat onderricht slaagt alleen als de leerling open staat om harde lessen te leren. De CIA is een paarsharige clownsshow geworden. Kijkt u maar eens naar het van dit artikel van de Business Insider – Amerikaanse inlichtingen-ambtenaren geven toe dat zij niet gezien hebben dat het Russische leger een “holle kracht” was. Hier is wat zij wel zagen en hoe zij het gemist hebben.

Rusland is nu een “holle kracht?” Het enige holle ding in dit voorbeeld zijn de lege koppen van de idioten die zich voordoen als inlichtingen-analisten. Kijk maar eens naar hun excuses voor het feit dat zij het mis hebben:

  • De Russische strijdmacht waarvan het leger en de inlichtingendiensten van de VS dachten dat het een niet-gelijkwaardige tegenstander was, die is niet komen opdagen.
  • “Wat wij van binnenuit zagen was een soort holle strijdmacht”, die niet beschikte over een doeltreffend onderofficieren korps, geen leiderschapstraining en geen doeltreffende doctrines, aldus Berrier over de Russen.
  • Hoewel de Amerikaanse inlichtingendiensten de doeltreffendheid van het Russische en het Oekraïense leger verkeerd hebben geïnterpreteerd, hebben zij in de maanden vóór de Russische aanval, die op 24 februari begon, nauwkeurige informatie verstrekt over de bedoelingen van Rusland.
  • “Wanneer je te maken hebt met een buitenlandse actor,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: