Apolut:ㅤSpeerpunt tegen Rusland

apolut:ㅤspeerpunt-tegen-rusland

23-06-22 05: 37: 00,

Gepubliceerd op: 23. Juni 2022 | Aantal reacties: nog geen

De kinderen van von der Leyen naar het front!

Een bijdrage van Uli Gellermann.

Laatst op Anne Will: Ursula “Stahlhelm” von der Leyen pleitte weer vurig voor het EU-lidmaatschap van Oekraïne: Dit was een “historische beslissing”, zei de vuurstoker. Aangezien de EU sinds het Verdrag van Lissabon ook een militair bondgenootschap is, zou het Oekraïense EU-lidmaatschap de oorlog verhevigen. Von der Leyen denkt duidelijk dat dit een goede zaak is. Al tijdens haar ambtstermijn als minister van Defensie steeg het wapenbudget met ongeveer een derde, van aanvankelijk 32 miljard naar recentelijk ongeveer 43 miljard euro.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: