Apolut:ㅤVerhalen uit Wikihausen #72: Karaktermoord op soulzangeres Angelika Weiz

apolut:ㅤverhalen-uit-wikihausen-#72:-karaktermoord-op-soulzangeres-angelika-weiz

23-06-22 07: 47: 00,

Gepubliceerd op: 23. Juni 2022 | Aantal reacties: nog geen

Grotesk en post-factueel gepresenteerd door Markus Fiedler. Reageer op deze video bij: http://www.wikihausen.de/video-blog/

Angelika Weiz is een soul- en gospelzangeres. Zij is geboren en getogen in de voormalige DDR. Ze was ongemakkelijk en wist hoe ze met de onrechtvaardige staat van de DDR moest sollen. Desondanks kon zij er als kunstenares aan de slag. Nu heeft Wikipedia een schot op haar gewaagd en haar vrijgegeven om neergeschoten te worden. Waarom? Nou, omdat ze de verkeerde mensen ontmoette. En wie de verkeerde mensen zijn, vertelt Wikipedia ons.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: