De ‘lab lek theorie’ keert terug… als een andere valse binaire

de-‘lab-lek-theorie’-keert-terug…-als-een-andere-valse-binaire

23-06-22 11: 25: 00,

De theorie dat “Covid” in een biolaboratorium zou zijn ontstaan, heeft de afgelopen weken opnieuw de krantenkoppen gehaald en is een uitstekend voorbeeld van het soort nepbinaire praktijken waarvoor wij hebben gewaarschuwd.

De “Lab Leak Theory” – die het idee naar voren brengt dat Sars-Cov-2 in een lab als een “gain-of-function” programma is gemaakt en vervolgens per ongeluk of opzettelijk op een nietsvermoedende bevolking is losgelaten – haalde in januari de voorpagina’s 2020.

Destijds werd het door de overgrote meerderheid van de media bestempeld als een “racistische”, “anti-China” samenzweringstheorie” en verdween het uit de berichtgeving.

In het jaar 2021 beleefde het een opleving en was het plotseling en op onverklaarbare wijze niet langer racistisch.

In februari 2021 publiceerde de Wereldgezondheidsorganisatie een rapport waarin stond dat de laboratoriumoorsprong van Covid19 “uiterst onwaarschijnlijk” was. Maar WHO chef Tedro Adhanom wilde het idee natuurlijk niet helemaal laten sterven en verklaarde publiekelijk,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: