De NAVO stuurt aan op een Kaliningrad CATASTROPHE door Rusland te provoceren tot een wereldwijde nucleaire oorlog

de-navo-stuurt-aan-op-een-kaliningrad-catastrophe-door-rusland-te-provoceren-tot-een-wereldwijde-nucleaire-oorlog

23-06-22 05: 37: 00,

De spoorwegblokkade van Kaliningrad is duidelijk een poging om Rusland te provoceren tot het “aanvallen” van een NAVO-lid (Litouwen), zodat de NAVO en de VS een grootschalige militaire aanval op Rusland kunnen rechtvaardigen. Opnieuw zijn de neocons van plan de wereld in een wereldwijde thermonucleaire oorlog te storten om de Verenigde Staten van Amerika te vernietigen, terwijl zij proberen dictatoriale controle te behouden over de natuurlijke hulpbronnen en het monetaire systeem van de wereld.

Om de volledige dynamiek te begrijpen van wat er gebeurt, moet men eerst vertrouwd raken met de geografie van Kaliningrad. Dit Russische grondgebied ligt aan de Oostzee en biedt Rusland het hele jaar door de enige toegang tot de zee die niet een deel van het jaar is dichtgevroren. Kaliningrad is echter ingesloten door land en niet verbonden met het Russische vasteland. Een spoorlijn loopt door Litouwen en verbindt Kaliningrad met het Russische vasteland. Deze spoorwegverbinding bestaat al tientallen jaren en is door Litouwen altijd erkend als een voorrecht van Rusland om Kaliningrad te bevoorraden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: