De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren

de-oorlog-tegen-de-ongevaccineerden-is-verloren

23-06-22 05: 34: 00,

Als Covid een slagveld was, zou het nog steeds warm zijn van de lichamen van de ongevaccineerden. Gelukkig nemen de aanvallen af en keren beide partijen terug naar een nieuwe situatie.

De niet-gevaccineerden zijn de helden van de laatste twee jaar, omdat zij ons allen in staat hebben gesteld een controlegroep te vormen in het grote experiment en de tekortkomingen van de Covid-vaccins aan het licht te brengen. De niet-gevaccineerden dragen veel littekens van gevechten en verwondingen, omdat zij de mensen zijn die wij geestelijk hebben proberen te breken, maar niemand wil praten over wat wij hen hebben aangedaan en wat zij de “wetenschap” hebben opgedrongen om te onthullen. Wij wisten dat de afnemende immuniteit van de volledig gevaccineerden hetzelfde risicoprofiel had als de minderheid van de niet-gevaccineerden in de samenleving, en toch bestempelden wij hen voor speciale vervolging. Want wij zeiden dat zij niet “het juiste hadden gedaan voor het algemeen belang” door hun lichaam en medische autonomie aan de staat over te dragen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: