De Pruisen deel 1/1 – commonsensetv.nl

de-pruisen-deel-1/1-–-commonsensetv.nl

23-06-22 09:50:00,

 

                                     Reichs WEF

 

De Pruisen verdwenen niet van het wereldtoneel, na 1917; ze werden gewoon onzichtbaar en opereerden via een matrix van globalistische bedrijven vanuit hun nieuwe basis in Washington D.C. De ongelooflijke toespraak van President Trump, vlak voor de verkiezingen van 2016, waarin hij de ‘kult van Pruisen’ beschreef en verklaarde dat hun tijd op aarde spoedig ten einde zou komen was aangebroken.

Toen Pruisen eeuwen geleden als wereldmacht opkwam, deed het dat met de oprichting van een permanent staand leger. Dit was geen gemakkelijke prestatie en vereiste de totale onderwerping van elke burger om te slagen. Door belastingen, verplicht onderwijs en de brutale handhaving van het Pruisische beleid, creëerde het koninkrijk met succes een van de meest formidabele en gevreesde legers in de menselijke geschiedenis.

Na de Duitse nederlaag in WOI deed de keizer afstand van de Duitse troon en zocht bescherming bij zijn Nederlandse nicht, koningin Wilhelmina, van het Huis van Oranje. De Weimarrepubliek werd gevormd en de Duitse strijdkrachten werden gereorganiseerd in de “Reichswehr”.

Na de ineenstorting van nazi-Duitsland in de Tweede Wereldoorlog, werd Pruisen officieel afgeschaft als staat in 1947. #PrussiaGate stelt dat terwijl de staat Pruisen officieel verdween, de “Providence of Prussia” kon floreren met bijna onbeperkte middelen en volledig vrij van de vervelende verdragen die hun activiteiten beperkten toen ze nog een natiestaat waren.

JFK beschreef hen als een “meedogenloze en monolithische samenzwering”. Deze ‘kult van Pruisen’ zou zijn traditie van het handhaven van een permanent staand leger voortzetten. Tegenwoordig wordt dit leger gecoördineerd door het World Economic Forum en zijn Pruisische leider, Klaus Schwab.

Dit is het verhaal van het Reichs WEF

 

                                                Bilderberg

 

Na de Tweede Wereldoorlog maakte de wereld een enorme reset door. De Bretton Woods-overeenkomst zorgde ervoor dat de USD de reservevaluta van de wereld werd. De Sovjet-Unie begon Oost-Europa te annexeren en te communiseren. China belandde in een wrede burgeroorlog. De processen van Neurenberg legden de omvang bloot van het kwaad dat door de nazi’s werd begaan, wat uiteindelijk leidde tot de volledige ontbinding van de staat Pruisen.

Te midden van deze chaos probeerde Pruisen (heden ten dage de verschrikkelijke onzichtbare vijand) hun portfolio van globalistische bedrijven te beheren met een nieuw korps van leidinggevenden en CEO’s. Deze bedrijfsleiders werden zorgvuldig geselecteerd en beloofden allemaal een “hogere loyaliteit” aan de staat Pruisen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: