De Pruisen deel 1/3 – commonsensetv.nl

de-pruisen-deel-1/3-–-commonsensetv.nl

23-06-22 02:10:00,

 

              Maoïstisch China

De Pruisische oorsprong van Mao verdient een eigen artikel. Het is echter een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van het ReichsWEF en moet daarom in deze context worden begrepen. Net als het succes van de bolsjewistische revolutie, was de opkomst van Mao helemaal geen volksbeweging. Het was een zorgvuldig gekoesterd programma dat gedurende vele decennia werd geïmplementeerd om de meest waardevolle grondstof ter wereld te produceren; slaven.

Herinner u zich in Prussian Origins of Skull and Bones,, het geheime genootschap werd in 1832 opgericht door William Huntington Russell na zijn terugkeer van de Universiteit van Berlijn. Zijn neef, Samuel Russell, was een buitengewoon succesvolle opiumhandelaar in China. Samuel nam deel aan de Opiumoorlogen en werkte samen met Russel Sturgis, een man die later de machtige Barings Bank zou leiden. Meer dan een derde van het kapitaal van Barings werd gebruikt om de slavenhandel te financieren.

Yale is de thuisbasis van Skull and Bones en heeft, niet verwonderlijk, een zeer lange relatie met China, die teruggaat tot een paar jaar nadat Skull and Bones werd opgericht.

Het artikel van Yale zelf.

Ergens in 1901-1906 richtte Yale scholen en ziekenhuizen op in China. Dit stond gezamenlijk bekend als “Yale in China”. Er wordt beweerd dat deze scholen zijn opgezet als operaties voor het verzamelen van inlichtingen, wat logisch was aangezien Yale’s Bonesmen op het hoogste regeringsniveau opereerden. Het meest verrassende aspect hiervan was echter de connectie die Yale in China zou hebben met een man die zou opstaan als de opperste dictator van China: Mao Tse Tung.

In 1972 ontdekte professor Jonathan Spence Mao’s connectie met Yale.

 

Yale in China werd sterk beïnvloed door ‘Skull and Bones’-leden.

Reuben Holden, een andere beroemdheid van Bonesmen en China, stelde de geschiedenis van de ‘Yale in China’ Association van 1901-1951 samen. Hij was ook de echtgenoot van de neef van GHW Bush en leidde van 1953-1971 het secretariaat van Yale. Het boek geeft een enorm inzicht in de invloed van Yale in China in deze periode.

De Chinese burgeroorlog die uitbrak tussen Mao en Generalissimo Chiang Kai-Shek was een langdurige aangelegenheid en Amerika bespeelde zorgvuldig beide kanten van het conflict.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: