De psychologie van het totalitarisme – We zijn pas in de beginfase van het totalitaire proces

de-psychologie-van-het-totalitarisme-–-we-zijn-pas-in-de-beginfase-van-het-totalitaire-proces

23-06-22 07: 45: 00,

Direct naar video.

  • Massa-educatie is een vorm van massahypnose die optreedt als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, en bijna altijd voorafgaat aan de opkomst van totalitaire systemen.
  • Er moeten vier belangrijke voorwaarden aanwezig zijn, wil massa-educatie kunnen optreden: wijdverspreide eenzaamheid en gebrek aan sociale banden, waardoor het leven als zinloos wordt ervaren, wat leidt tot wijdverspreide, vrij ronddwarrelende angst en ontevredenheid, wat leidt tot wijdverspreide, vrij ronddwarrelende frustratie en agressie, wat leidt tot het gevoel geen controle meer te hebben
  • In massa-educatie gaat de bevolking in een soort hypnotische trance die hen bereid maakt alles op te offeren, inclusief hun leven en vrijheid.
  • De belangrijkste strategieën om het massale onderwijsproces te onderbreken zijn: zich ertegen uitspreken en geweldloos verzet bieden. Een afwijkende stem voorkomt dat totalitaire systemen ontaarden in een afschuwelijke onmenselijkheid, waar mensen bereid zijn om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: