De ruil van de eeuw: Rusland zou moeten aanbieden Westerse huurlingen te ruilen voor Assange

de-ruil-van-de-eeuw:-rusland-zou-moeten-aanbieden-westerse-huurlingen-te-ruilen-voor-assange

23-06-22 02:56:00,

Julian Assange van WikiLeaks is er slecht aan toe en zal vrijwel zeker na zijn “uitlevering” van het VK aan de VS in de gevangenis sterven, waar hem 175 jaar achter de tralies wacht op grond van valse beschuldigingen, nadat hij via zijn platform Amerikaanse oorlogsmisdaden aan het licht had gebracht. Dit wereldwijde icoon van vrije meningsuiting en onafhankelijke journalistiek wekt in de hele wereld sympathie bij iedereen, behalve bij de meest radicale unipolaire liberaal-globalisten, en daarom is het zaak hem koste wat kost vrij te krijgen. Hoewel het een kleine kans is, is de enige realistische kans dat dit gebeurt, dat Rusland de ruil van de eeuw aanbiedt, waarbij het openlijk voorstelt gedetineerde Westerse huurlingen uit de VS en het VK te ruilen voor Assange, schrijft Andrew Korybko.

Twee Britten zijn zojuist al ter dood veroordeeld, terwijl niet kan worden uitgesloten dat de twee Amerikanen die zojuist gevangen zijn genomen hetzelfde lot zullen ondergaan na hun komende processen. Deze vier figuren zijn op zichzelf niet iemand die ook maar in de buurt komt van wat Assange is, maar het feit dat zij allen voor het vuurpeloton zouden kunnen komen te staan, heeft wereldwijd aandacht gegenereerd en in hun thuislanden tot veel controverse geleid. De Anglo-Amerikaanse as staat bekend om zijn meedogenloosheid, vooral wat betreft de manier waarop hij zijn burgers als pionnen uitbuit, om ze af te danken zodra hun strategisch nut verstreken is, zoals bij deze vier buitenlandse strijders reeds het geval is. Niettemin verafschuwen veel van hun landgenoten hartstochtelijk deze kille aanpak.

Door publiekelijk de ruil van de eeuw voor te stellen – deze vier gedetineerde Westerse huurlingen in ruil voor Assange – zou Rusland tegelijkertijd verschillende strategische doelstellingen bereiken. Ten eerste zou het de meest realistische poging tot nu toe doen om dit wereldwijde icoon van vrije meningsuiting en onafhankelijke journalistiek vrij te krijgen. Ten tweede zou dit de valse beweringen van de door de VS geleide Westerse Mainstream Media (MSM) dat Rusland een zogenaamde “dictatuur” is die niet oprecht achter alles staat waar Assange voor staat, op krachtige wijze tegengaan. Ten derde zou het de aanzet kunnen geven tot vreedzame protesten ter ondersteuning van dit voorstel, waardoor er druk van de bevolking op hen uitgeoefend zou kunnen worden om hiermee in te stemmen.

Ten vierde zou de waarschijnlijke weigering van die twee regeringen om aan de voorwaarden van Rusland’s ruil van de eeuw te voldoen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: