Dissident One:ㅤCEO Pfizer ‘bijna zeker’ dat Amerikanen ‘elk jaar’ nieuwe COVID-vaccins moeten nemen – DissidentNL

dissident-one:ㅤceo-pfizer-‘bijna-zeker’-dat-amerikanen-‘elk-jaar’-nieuwe-covid-vaccins-moeten-nemen-–-dissidentnl

23-06-22 10:00:00,

Amerikanen zullen “elk jaar” bijgewerkte COVID-mRNA-vaccins moeten nemen omdat er steeds nieuwe varianten opduiken, aldus Albert Bourla, CEO van Pfizer-BioNTech.

Toen hem woensdag op MSNBC werd gevraagd of Amerikanen elk jaar een nieuwe COVID-injectie moeten verwachten, antwoordde Bourla dat hij er “bijna zeker” van is dat dit het geval zal zijn, aldus Infowars.

“Ik ben er bijna zeker van. Ik zeg ‘bijna zeker’ omdat de regelgevers natuurlijk het laatste woord hebben in dit alles. Maar dat is het mooie van mRNA,” zei Bourla, die eraan toevoegde dat zijn bedrijf het vaccin kan “aanpassen” “gewoon door de sequencing te veranderen.”

.@pfizer CEO Albert Bourla: “Almost certain” Americans will need to take our Covid shots “every year” pic.twitter.com/cMBxjDSHWX

— Tom Elliott (@tomselliott) June 22, 2022

Nog huiveringwekkender was dat Bourla opschepte tijdens de jaarlijkse Davos-bijeenkomst van het World Economic Forum in mei dat Pfizer werkte aan een inneembare “biologische chip” die de interne processen van een individu zou volgen en monitoren,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: