Dissident One:ㅤDe oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-oorlog-tegen-de-ongevaccineerden-is-verloren-–-dissidentnl

23-06-22 04:16:00,

Opmerking vooraf: Dit is een opiniestuk van de gevaccineerde Australische auteur Peter Chris in Duitse vertaling, door TKP. Het is een bewerking van Susan Dunham’s originele artikel uit Canada “What We Learned From Hating the Unvaccinated“. Hier zijn het origineel door Susan Durham en de bewerking door Peter Chris.

Als Covid een slagveld was, zou het nog warm zijn van de lijken van de ongevaccineerden. Gelukkig neemt de druk af en keren beide zijden van de oorlog terug naar een nieuwe norm.

De niet-gevaccineerden zijn de helden van de afgelopen twee jaar, want zij hebben ons allen in staat gesteld een controlegroep te hebben in het grote experiment en de tekortkomingen van de Covid-vaccins aan het licht te brengen. De niet-gevaccineerden dragen veel littekens van gevechten en verwondingen, omdat zij de mensen zijn die wij geestelijk hebben proberen te breken,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: