Dissident One:ㅤHet hele Westerse bevoorradings- en transportsysteem komt piepend en krakend tot stilstand – Tekorten aan alles zijn het gevolg – DissidentNL

dissident-one:ㅤhet-hele-westerse-bevoorradings-en-transportsysteem-komt-piepend-en-krakend-tot-stilstand-–-tekorten-aan-alles-zijn-het-gevolg-–-dissidentnl

23-06-22 02:00:00, De wereld draait op diesel ondanks wat klimaatgekkies zeggen en denken en niet weten. Alle zware machines draaien op diesel, omdat diesel nou eenmaal de meest effectieve brandstof is. Alle landbouwmachines en alle transport. Je kan echter niet zomaar diesel in een motor gooien, dan draai je de motor in de soep, daarom zit er in alle diesel allerlei soorten toevoegingen. En aan die laatsten ontstaat nu een schrijnend gebrek. Rusland draait heel langzaam de duimschroeven aan en zet beetje bij beetje de hele Westerse wereld stil.

De bevoorradingsketens die opzettelijk verwoest zijn tijdens de Coronahoax-lockdowns zullen nu helemaal vernietigd worden.

Zonder dieselolie, komt het transport in de VS (en niet de alleen de VS) tot stilstand… inclusief treinen (en alle scheepvaart). “Olie wordt de heetste grondstof die je ooit hebt gezien in de komende paar maanden. Ergens tussen de komende 4 weken en 8 weken, zal het van schaars naar niet-bestaand gaan”,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: