Dissident One:ㅤInvasie – Meer dan de helft van alle Afrikanen in de militaire leeftijd wil naar Europa – DissidentNL

dissident-one:ㅤinvasie-–-meer-dan-de-helft-van-alle-afrikanen-in-de-militaire-leeftijd-wil-naar-europa-–-dissidentnl

23-06-22 04:00:00, Uit een nieuw onderzoek in 15 Afrikaanse landen is gebleken dat meer dan de helft van de jongeren het continent in de komende jaren wil verlaten, waarbij de meerderheid van de emigranten naar verwachting naar Europa zal trekken.

Uit de African Youth Survey  bleek dat 52 procent de wens uitsprak om in de komende drie jaar naar het buitenland te verhuizen. In Nigeria en Soedan liep dit aantal op tot driekwart, meldt Free West Media.

Tegen 2030 zullen de jonge Afrikanen naar schatting 42% van de wereldjeugd uitmaken. En meer dan de helft maakt plannen om naar ontwikkelde landen te migreren, zo blijkt uit een enquête onder jongeren uit 15 Afrikaanse landen.

Het aantal jongeren dat het continent wil verlaten, ligt aanzienlijk hoger dan in een enquête die in 2020 werd gehouden tijdens de Covid-19-pandemie, toen tweederde van de jonge Afrikanen in eigen land wilde blijven.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: