Dissident One:ㅤOostenrijkse vaccinatieplicht valt, regering geeft toe dat critici gelijk hadden – DissidentNL

dissident-one:ㅤoostenrijkse-vaccinatieplicht-valt,-regering-geeft-toe-dat-critici-gelijk-hadden-–-dissidentnl

23-06-22 05:42:00,

Na een half jaar beseft de zwart-groene regering eindelijk dat de invoering van een algemene verplichte coronavaccinatie, uniek in de EU, een vergissing was. In de aanloop naar de stemming in januari waren de bezwaren van de burgers weggewuifd: ondanks 180.000 verklaringen tegen de wet op de verplichte vaccinatie, heeft het zwart-rood-groene eenheidsfront de wet op de verplichte vaccinatie door het parlement gejaagd. Alleen de Vrijheidspartij heeft zich als parlementaire fractie tegen verplichte vaccinatie verenigd. Nu is de treiterende, zinloze en waarschijnlijk ongrondwettelijke wet verleden tijd, meldt Wochenblick.

De dreiging van harde maatregelen in de herfst zal echter blijven

Op donderdag 23 juni om 14.00 uur was het dan zover: minister van Volksgezondheid Johannes Rauch (Groenen) en de voorzitter van de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) verschenen in een achterkamertje voor de pers en verklaarden dat zij het boek dichtklapten. Beiden spraken van een invoering onder “andere voorwaarden”.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: