Dissident One:ㅤWat is jouw plan om de komende ergste wereldvoedselcrisis te overleven? – DissidentNL

dissident-one:ㅤwat-is-jouw-plan-om-de-komende-ergste-wereldvoedselcrisis-te-overleven?-–-dissidentnl

23-06-22 12:02:00,

We worden ruim van tevoren gewaarschuwd dat het eraan komt. Joe Biden heeft publiekelijk toegegeven dat de komende voedseltekorten “echt zullen zijn”, en het hoofd van het Wereldvoedselprogramma van de VN vertelt ons nu dat we binnenkort “de hel op aarde” zouden kunnen zien omdat het voedseltekort zo ernstig zal zijn. Overal ter wereld zijn de voedselprijzen al dramatisch gestegen, en in Sri Lanka en elders zijn al voedselrellen uitgebroken. Maar de meeste mensen in de westerse wereld behandelen deze crisis alsof het niets voorstelt. Velen lijken ervan uit te gaan dat onze leiders alles onder controle hebben en dat alles op de een of andere manier wel in orde zal komen, meldt Michael Snyder.

Helaas is de waarheid dat niet alles goed zal komen.

Tot nu toe is het aantal hongerige mensen over de hele wereld dit jaar gestegen tot meer dan 800 miljoen…

Momenteel lijden ongeveer 811 miljoen mensen honger.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: