Een derde van de gevaccineerde Duitse gezondheidswerkers haakt af wegens ziekte

een-derde-van-de-gevaccineerde-duitse-gezondheidswerkers-haakt-af-wegens-ziekte

23-06-22 05: 39: 00,

Houden COVID-vaccins 19 verband met een aanzienlijk ziekteverzuim onder gezondheidswerkers? Een team van Duitse onderzoekers heeft deze vraag onderzocht. Een gezonde beroepsbevolking is geen bijzaak, maar van het grootste belang om Europa’s grootste economie te helpen de pandemie het hoofd te bieden. Daarom hebben veel landen, waaronder Duitsland, in de massavaccinatieprogramma’s van COVID 19 prioriteit gegeven aan gezondheidswerkers. In een van de meest gevaccineerde populaties volwassenen van alle belangrijke naties traden bijwerkingen op bij proefpersonen, maar de proefgegevens werden in het algemeen als zeer overtuigend beschouwd, en het probleem van productiviteitsverlies door ziekteverzuim werd niet voorzien. De nationale gezondheidsstelsels maken naar verluidt gebruik van intensieve monitoring voor veiligheidssignalen, waaronder significante patronen van bijwerkingen. In Duitsland is er echter weinig informatie over de incidentie van bijwerkingen op dit taak-kritieke gebied, dat al onder druk stond. Om hier licht op te werpen, hebben Julia Reusch van University Hospital Würzburg en haar collega’s Isabell Wagenhäuser, Dr Alexander Gabel,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: