Graan kan Oekraïne niet uit, maar wapens wel in?

graan-kan-oekraine-niet-uit,-maar-wapens-wel-in?

23-06-22 02: 20: 00,

Hoe leugenachtig de westerse beschuldigingen zijn dat Rusland de graanexport uit Oekraïne belemmert, blijkt al uit het feit dat het Westen onbeperkt wapens levert aan Oekraïne, maar naar verluidt geen graan uit het land kan krijgen.

Dat de dreigende hongersnood niet veroorzaakt wordt door de vermeende blokkade van Oekraïense havens door Rusland, heb ik al heel vaak met eigen woorden en gedetailleerde achtergronden aangetoond, hier vindt u mijn laatste artikel over dit onderwerp. Ik schrijf daarom nu niet weer een eigen analyse, hoewel Der Spiegel zojuist weer een artikel heeft gepubliceerd dat bol staat van de gebruikelijke onwaarheden en dat ronduit smeekt om een reactie van mij, maar ik wil hier laten zien hoe de Russische regering zelf reageert op de beschuldigingen uit het Westen.

Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft hierover woensdag tijdens haar reguliere persconferentie een officiële verklaring afgelegd, die ik heb vertaald.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: