Het einde van de mensenrechten zoals wij die kennen

het-einde-van-de-mensenrechten-zoals-wij-die-kennen

23-06-22 03: 00,

In Groot-Brittannië is een nieuwe wet in voorbereiding die de mensenrechten zoals wij die kennen zal vervangen door nieuwe mensenrechten die voorwaardelijk zijn.

Ik heb verslag gedaan van 22. Juni meldde dat in Groot-Brittannië een wijziging van de wetgeving inzake mensenrechten is gepland waardoor Groot-Brittannië bijvoorbeeld uitspraken van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens naast zich neer zal kunnen leggen. Dat zou al erg genoeg zijn, maar dat was slechts het topje van de ijsberg, zoals een lezer me vertelde. Hij wees mij op een artikel dat al in februari over deze Britse plannen berichtte 2022 en waarvan de voorspellingen nu uitkomen.

Het artikel verscheen op het portaal off-guardian.org, waarvan ik nog niet veel gelezen heb, maar wat ik gelezen heb, was, hoewel scherp geformuleerd (zoals soms het geval is bij de anti-Spiegel), degelijk onderzocht en met bronnen gestaafd. De off-guardian lijkt andere dingen gemeen te hebben met de Anti-Spiegel,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: