Het Grote Spel deze week: Transhumanistisch Feodalisme of Multipolaire Toekomst?

het-grote-spel-deze-week:-transhumanistisch-feodalisme-of-multipolaire-toekomst?

23-06-22 10: 03: 00,

In de aflevering van deze week van het Grote Spel op Rogue News, pakken V, CJ en ik de donkere stromingen uit die ten grondslag liggen aan transhumanisme en de cultuur van middelmatigheid die ten grondslag ligt aan de managerlijke klasse van de oligarchie. Daarnaast onderzoeken we de misvatting van de Big Bang theorie, het Standaard Kwantum Model en het Darwinisme als verschillende facetten van een post-truth religieuze orde die zich verbergt rond een vernisje van “sciëntisme”.

Klik hieronder om te luisteren op Rumble

Of kijk hier op BitChute

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation . Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd op The Strategic Culture Foundation.

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: