Het gruwelbericht van Vassily Nebenzia op de briefing van de VN-Veiligheidsraad over biologische laboratoria in Oekraïne

het-gruwelbericht-van-vassily-nebenzia-op-de-briefing-van-de-vn-veiligheidsraad-over-biologische-laboratoria-in-oekraine

23-06-22 05: 40: 00,

Hoewel het verslag is gedateerd 22. Mei. 2022, werd het nooit één op één vertaald.

https://russiaun.ru/en/news/unsc_130522: Verklaring van permanent vertegenwoordiger Vassily Nebenzia bij de briefing van de VN-Veiligheidsraad over biologische laboratoria in Oekraïne (agendapunt “Bedreigingen voor de internationale vrede en veiligheid”)

Geachte collega’s,

Dit is de derde vergadering van de Veiligheidsraad over militaire biologische activiteiten in Oekraïne, die op verzoek van Rusland is bijeengeroepen. Ik zal u uitleggen waarom.

Wij blijven zeer verontrustende documenten ontvangen waaruit blijkt dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie rechtstreeks betrokken is bij de uitvoering van gevaarlijke biologische projecten in dat land, die de kenmerken vertonen van een geheim militair biologisch programma. Deze activiteiten zijn uitgevoerd in het midden van Oost-Europa en dicht bij de westelijke grenzen van Rusland, en vormen dus een reële bedreiging voor de biologische veiligheid van ons land, de regio en de hele wereld, als we rekening houden met het grensoverschrijdende karakter van biologische bedreigingen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: