Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken over actuele vraagstukken betreffende Oekraïne en de EU

het-russische-ministerie-van-buitenlandse-zaken-over-actuele-vraagstukken-betreffende-oekraine-en-de-eu

23-06-22 04: 59: 00,

Op woensdag was Oekraïne een van de dominante onderwerpen op de persconferentie van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ik heb vertaald wat er is gezegd.

Aangezien men altijd beide kanten van een geschil moet horen om zich een mening te kunnen vormen, heb ik de delen van de persconferentie van Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, die over Oekraïne gingen, vertaald. Dit was eerst een gedetailleerde Russische verklaring, later stelden journalisten er meer vragen over.

Begin van de vertaling:

81 Jaren later vecht het Russische leger opnieuw tegen nazisme, neonazisme, hetzelfde soort wijdverspreid fascisme dat destijds blijkbaar niet was uitgeroeid, en bevrijdt het Oekraïne van de neonazi-plaag die daar decennialang door westerse “partners” werd bevorderd. Nu worden onze mensen weer vermoord met wapens die nu in NAVO-landen worden gemaakt.

Laat me u eraan herinneren dat de slogan in het Derde Rijk “Drang nach Osten” was.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: