Het uur van de waarheid: VS congreslid Sean Casten plaatste roekeloos zijn 17-jarige dochter Gwen in de vuurlinie, en nu is zij dood

het-uur-van-de-waarheid:-vs-congreslid-sean-casten-plaatste-roekeloos-zijn-17-jarige-dochter-gwen-in-de-vuurlinie,-en-nu-is-zij-dood

23-06-22 12:50:00, De COVID Blog™ heeft al op 4 april duidelijk gemaakt dat de onwetendheidskaart niet langer een geldig excuus is voor ouders die hun kinderen vergiftigen met experimentele mRNA gentherapie-injecties. Er zullen geen vrijbrieven meer gegeven worden aan nalatige ouders, bericht Thecovidblog.com. Gwen Casten.

Het gemiddelde Amerikaanse kind dat na het jaar 2000 geboren is, heeft meer dan 50 injecties gekregen tegen de tijd dat het 18 jaar oud is. Het autismecijfer onder Amerikaanse kinderen is sinds die tijd meer dan verdrievoudigd. Maar dit is allemaal puur toeval; en het één heeft niets met het ander te maken, volgens de mainstream media, de CDC, de FDA, enz. Nu doden de mRNA-injecties kinderen in een verontrustend hoog tempo, als gevolg van roekeloos, door de overheid georkestreerd ouderschap.

Deze blogger herinnert zich nog elke keer dat zijn moeder op de rem trapte in de auto, nam zij altijd één hand van het stuur en zette met haar arm mij schrap op de passagiersstoel. Deze blogger herinnert zich dat zijn vader de trap op sprintte naar zijn slaapkamer na het horen van een luide gil tijdens een nachtmerrie. Dit zijn elementaire ouderlijke instincten – uw kinderen ten koste van alles beschermen. Het is in het hele dierenrijk natuurlijk.

Deze domme baby-buffel maakt allerlei lawaai, als een etensbel voor de leeuwen. Toch schiet de moeder hem te hulp, wetende dat zij zelf gedood en opgegeten zou kunnen worden.

De westerse mens heeft het grootste deel van zijn natuurlijke instincten verloren, vooral in de laatste 20 jaar. De meeste Amerikanen zouden niet weten waar ze schoon water kunnen krijgen of hoe ze een vis moeten vangen, schoonmaken en koken, als de maatschappij helemaal instortte. Maar u zou denken dat de ouderlijke beschermingsinstincten onfeilbaar zijn. Dat is niet het geval, vooral in het licht van de machtigste menselijke psychologische operatie in de geschiedenis.

Wie is Sean Casten?

Vertegenwoordiger Sean Casten

De heer Sean Casten, D-Downers Grove, werd in 2018 voor het eerst verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Hij vertegenwoordigt het 6e Congresdistrict van Illinois, dat de westelijke voorsteden van Chicago bestrijkt. De heer Casten won in 2020 gemakkelijk een herverkiezing. Het 6e Congresdistrict is eind 2021 hertekend, waardoor er een rommelige situatie is ontstaan tussen de heer Casten en de zittende Marie Newman van het 3e Congresdistrict,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: