Hoe in Rusland wordt bericht over de status van Oekraïne als kandidaat-lidstaat van de EU

hoe-in-rusland-wordt-bericht-over-de-status-van-oekraine-als-kandidaat-lidstaat-van-de-eu

23-06-22 07: 38: 00,

De westerse media zijn verheugd dat de EU Oekraïne tot kandidaat-lidstaat heeft uitgeroepen. Maar hoe berichten de media in Rusland?

De toekenning van de status van officiële kandidaat-lidstaat van de EU aan Oekraïne was op 23. June ook een onderwerp op het avondnieuws van de Russische televisie. Ik heb de Russische TV-reportage hierover vertaald.

Begin van de vertaling:

Wie bedreigt Europa meer: Rusland of Oekraïne?

De eersten in de rij werden vandaag als eerste verwelkomd op de Europese Raad. Dit zijn waarschijnlijk alle privileges die de Balkanlanden hebben gekregen omdat zij jarenlang voor een gesloten deur hebben gestaan, wachtend tot Brussel hen binnen zou laten. Vertegenwoordigers van deze landen adviseren Oekraïne dan ook om zich niet al te veel illusies te maken, want het zal achteraan in de rij worden gezet. En dan zal er altijd een land zijn dat zijn veto zal gebruiken om het proces te blokkeren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: