Maan van Alabama:ㅤMoA – Twee grote vergissingen over Rusland – Door Helmholtz Smith

maan-van-alabama:ㅤmoa-–-twee-grote-vergissingen-over-rusland-–-door-helmholtz-smith

23-06-22 02: 06: 00,

juni 23, 2022

Twee grote vergissingen over Rusland – door Helmholtz Smith

door Helmholtz Smith

Het Amerikaanse en Westerse beleid ten aanzien van Rusland berust op twee ernstige vergissingen. (Een aanzienlijk understatement, natuurlijk – de laatste dertig jaar hebben aangetoond dat de conventionele westerse ideeën over Rusland bijna volledig verkeerd zijn.)

Maar deze twee worden eindeloos herhaald en, hoe vaak ook bewezen wordt dat ze verkeerd zijn, ze blijven de fundamentele veronderstellingen van de pogingen van het Westen om Rusland te veranderen of te controleren.

Ten eerste is er het idee dat de Russische economie zwak en onevenwichtig is en afhankelijk van inkomsten uit het Westen.

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: