Pfizer-document toont hoog percentage gevaccineerde zwangere vrouwen die hun baby verloren

pfizer-document-toont-hoog-percentage-gevaccineerde-zwangere-vrouwen-die-hun-baby-verloren

23-06-22 10: 42: 00,

Volgens de traditionele geneeskunde werden vaccins nooit toegediend aan zwangere vrouwen of zelfs aan vrouwen die zwanger probeerden te worden. mRNA-vaccins werden niet en worden nog steeds niet goedgekeurd door de FDA en toch wordt er op grote schaal reclame gemaakt voor zwangere vrouwen, een complete omkering van de succesvolle medische praktijk. De echte wetenschap doet er niet meer toe. Pseudowetenschap zet de toon.

Op 3 juni 2021, documenteerde gepensioneerd neurochirurg Dr. Russell Blaylock de krankzinnigheid van deze ommezwaai:

Zoals eerder vermeld, door 20. Mei 2021, ongeveer 1.140 zwangere vrouwen meldden bijwerkingen na ontvangst van een of twee doses van dit vaccin. In het verleden was het algemeen bekend dat een vrouw geen vaccin mocht krijgen tijdens de zwangerschap of als een vrouw zelfs maar van plan was zwanger te worden. De WHO was het eens met dit beleid, maar vanwege bezwaren van het CDC veranderde het zijn aanbevelingen van “geen vaccinatie” in “vaccineer alle zwangere vrouwen”.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: