RubikonNews:ㅤBurgers in de frontlinie

rubikonnews:ㅤburgers-in-de-frontlinie

23-06-22 02: 00: 00,

De tekst gaat verder op een gender-juste manier, en ook het sociale bereik komt overeen met de democratische omstandigheden: “Ze zijn tussen 20 en 54 jaar oud. Ambachtslieden, ingenieurs, werknemers, een bedrijfsleider, een leraar voor Engels, Spaans en muziek aan een gemeenschapsschool. Er is ook een advocaat, moeder van twee jonge kinderen.”

Natuurlijk mag het aspect avontuurlijke vakantie niet ontbreken: (“De rekruten bereiden zich voor in het bivak. Iedereen heeft een tent zonder vloer, geulen rondom om te voorkomen dat er water in loopt. Er brandt een kampvuur.”

Wie verder leest, mist misschien de juridische basis voor deze aanwerving. Maar met zulke burgerlijke franje Jürgen Rinner,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: