RubikonNews:ㅤTurken ongewenst

rubikonnews:ㅤturken-ongewenst

23-06-22 01: 00: 00,

Bij het Bundesamt für Bürgerliches Bildung valt onder het begrip “vreemdelingenhaat” het volgende te lezen:

“Afwijzende en vijandige houding tegenover alles wat als vreemd en dus als bedreigend wordt ervaren in vergelijking met de vertrouwde levensomstandigheden. Xenofobie is gericht tegen mensen die van de eigen omgeving verschillen door afkomst, nationaliteit (xenofobie), godsdienst (antisemitisme) of huidskleur (racisme). Het uit zich in uitsluiting, fysieke aanvallen, systematische verdrijving en zelfs uitroeiing” (1).

Het sportblad Kicker berichtte op 21. Juni 2022 in het artikel “Zweitligist will nicht jede Nationalmannschaft ins Millerntorstadion lassen – St. Pauli und die EM: Einspruchsrecht gegen bestimmte Nationalteams” over de manier waarop FC St.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: