Rusland en de WHO: vrienden met voordelen – een relatiestatusupdate

rusland-en-de-who:-vrienden-met-voordelen-–-een-relatiestatusupdate

23-06-22 05: 35: 00,

Na weken van passief-agressief gekibbel zijn Rusland en de WHO helaas nog steeds “een koppel”, en zij zouden hun rampzalige relatie zelfs naar een volgend niveau kunnen tillen: certificering van bloedklonters. Walgelijk.

Melita Vujnovic, WHO-vertegenwoordiger in Rusland, kondigde aan op 18. Petersburg in juni op het Internationaal Economisch Forum dat de onderhandelingen tussen de Wereldgezondheidsorganisatie en het Russische directe investeringsfonds (RDIF) over de erkenning van Spoetnik V weer op schema liggen. Een inspectie van de produktiefaciliteiten in Rusland zou volgens Vujnovic in de komende maanden kunnen plaatsvinden.

“De samenwerking wordt ondanks moeilijke momenten voortgezet. De Wereldgezondheidsorganisatie is een platform voor multilaterale samenwerking op het gebied van de gezondheid, en onze belangrijkste taak is het wegnemen van alle belemmeringen, alle obstakels voor de wetenschappelijke en praktische samenwerking,” aldus de WHO-vertegenwoordiger.

Dit is goed nieuws voor de RDIF, die heeft samengewerkt met louche pillenhandelaren en AstraZeneca om Spoetnik V beschikbaar te maken voor de hele wereld en bergen roebels te verdienen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: